Liszt Ferenc Repülőtér kábelezés, IPTV

"A közös munka során megbizonyosodhattunk, hogy a NETIS Zrt. munkatársai nagy kvalitású szakemberek. A megújult repülőtéri terminálok kábelezési rendszerének tervezésében és az új IP TV rendszerének bevezetésben mindig hatékonyan, lelkiismeretesen és a határidőt betartva végezték el a feladatukat."

Ágoston László (Telvill Kft., ügyvezető)

HuMEDA projekt

"Köszönettel tartozunk a NETIS Zrt. munkatársainak, mert az informatikai kutatások és fejlesztési tevékenységekkel kapcsolatos projektvezetést olyan magas szinten végezték cégünk számára a HuMEDA K+F projekt keretein belül."

Vati István (Vatner Kft., ügyvezető)

Vetfusion projekt

"Fontos volt a Vetfusion fejlesztése során, hogy olyan informatikai fejlesztőkkel dolgozzunk együtt, akik az állatorvosi szakmával sikeresen együtt tudjon működni. A sikeres fejlesztés elérésében nagy segítséget kaptunk a NETIS Zrt. magasan kvalifikált szakembereitől. Hatékony és a felhasználók számára is könnyen használható .NET alapú web-es megoldást fejlesztettek."

Vati István (Vatner Kft., ügyvezető)

Fresenius Medical Care infrastruktúra

"Az új, központi telephelyünkön, valamint az általunk üzemeltetett dialízis centrumainkban kialakításra kerülő központi informatikai infrastruktúra kialakításában köszönjük a NETIS Zrt. felelősségteljes munkáját. Kiemelném a példaértékű hozzáállást, a maximális felkészültséget, valamint a szoros határidőknek való megfelelést."

Berkes Attila (Fresenius Medical Care Hungary, vezérigazgató)

Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara weboldal arculat

"A BCCH nagyon büszke weboldalának új design-jére, amit a Netis Zrt-nek köszönhet, akik a nagyon vágyott új arculatot adták, amely a Kamara egyéb kommunikációjához illeszkedik."

Jónás Éva (BCCH Esemény és kommunikációs menedzser)