A Netis aktív résztvevője a hazai és európai kutatás-fejlesztési pályázatoknak, fejlesztőként és nemzetközi konzorcium technológiai partnereként.

K+F fejlesztés a Meleghegyi és Társa Kft. számára

A NETIS Zrt. Biztosítja a külső kutatás-fejlesztési szolgáltatást a Meleghegyi és társa Gépgyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság számára az „Intelligens Optikai Lemezalkatrész Felismerő és Lézeres Jelölő Berendezés Kutatása és Fejlesztése” című K+F projekt megvalósításában.

Megbízó neve: Meleghegyi és Társa Kft.
Megvalósítás ideje: 2016-2017.

Informatikai kutatás-fejlesztési kapacitás biztosítása az ICT4Life projektben

A NETIS Zrt. biztosítja az informatikai kutatás-fejlesztési kapacitást az ICT4Life projektben. A NETIS szakemberei e-health szaktudással és egyedi szoftverfejlesztéssel járulnak hozzá a projekt megvalósításához. Fő feladatunk a projektben a rendszerintegráció és a szoftverfejlesztés, valamint a pécsi pilot (Klinika Pszichiátriai beteggondozó) helyszínnel való szakmai munka, harmadrészt a teljes projekt minőségbiztosítása is. A fejlesztett szoftver(ek) a beteg állapotának megfelelő eszközök által folyamatosan mért adatokat, életjelenségeket, valós mozgásokat, viselkedési sémákat dolgoz(nak) fel a legszigorúbb uniós adatvédelmi szabályoknak megfelelően. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MongoDBL adatbázist használunk.

Megbízó neve: Európai Unió (H2020)
Megvalósítás ideje: 2016. és 2018. között, 3 éves projekt

„VETFUSION” WEB- alapú állatorvos – informatika döntéstámogató rendszer fejlesztése

A NETIS Zrt. szállította a saját fejlesztésű Web-alapú rendszert, melyet felhasználva egyedi fejlesztés során a Vatner Kft. kollégáival közösen valósította meg a „VETFUSION” WEB – alapú állatorvos – informatika döntéstámogató rendszert. A projekt során a NETIS Zrt. biztosította az informatikai fejlesztés vezetését, az adatbázis kialakítást valamint a web-es megjelenítés programozását. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk.

Megbízó: Vatner Kft.
Megvalósítás éve: 2011-12.

„Fontos volt a Vetfusion fejlesztése során, hogy olyan informatikai fejlesztőkkel dolgozzunk együtt, akik az állatorvosi szakmával sikeresen együtt tudjon működni. A sikeres fejlesztés elérésében nagy segítséget kaptunk a NETIS Zrt. magasan kvalifikált szakembereitől. Hatékony és a felhasználók számára is könnyen használható .NET alapú web-es megoldást fejlesztettek.”

Vati István (Vatner Kft., ügyvezető)

Intelligens egészségügyi oktató szimulátor és Informatikai eszközök szállítása, beüzemelése

A NETIS Zrt. szállította és helyezte üzembe a Terra Danubia Szolgáltató Zrt. számára a „Egészségügyi és oktatási alapú intelligens adatszoba fejlesztése a hatékonyabb képzési és gyógyítási folyamatok modellezésében” című GOP-1.1.1-09/1-2009-0059. sz. K+F projekt megvalósításához szükséges intelligens egészségügyi oktató szimulátort (METI iSTAN), valamint a fejlesztési laborkörnyezet informatikai eszközeit (szerverek, tűzfal, fejlesztői munkaállomások, nyomtató).

Megbízó: Terra Danubia Szolgáltató Zrt.
Megvalósítás éve: 2011-től folyamatosan

Intelligens adatszoba projektvezetése, egyedi fejlesztése

A Terra Danubia Szolgáltató Zrt. „Egészségügyi és oktatási alapú intelligens adatszoba fejlesztése a hatékonyabb képzési és gyógyítási folyamatok modellezésében” című GOP-1.1.1-09/1-2009-0059. sz. K+F prototípus fejlesztése során a NETIS Zrt. biztosítja a teljes informatikai
munkacsoport projektvezetését, a technikai/technológia és integrációs specifikációk elkészítését, az adatbázis kialakítását valamint a web alapú modulok programozását.

Megbízó: Terra Danubia Szolgáltató Zrt.
Megvalósítás éve: 2011-12.

Szoftverfejlesztései feladatok ellátása a SZIMEDOK Kft. számára.

A projekt során a NETIS Zrt. biztosította a teljes szoftverfejlesztései folyamatot. A projektben a felmérést, a specifikációt, a fejlesztői teszteket, a hibajavításokat és a teljes (felhasználó- és üzemeltetői kézikönyv) dokumentációt a NETIS Zrt. munkatársai végezték. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk.

Megbízó neve: SZIMEDOK Kft.
Megvalósítás éve: 2014.