Ipari felhasználóink számára tevékenységeikhez, folyamataikhoz illeszkedő speciális alkalmazásokat fejlesztünk, adott esetben az infrastruktúra megújítása mellett.

K+F fejlesztés a Meleghegyi és Társa Kft. számára

A NETIS Zrt. Biztosítja a külső kutatás-fejlesztési szolgáltatást a Meleghegyi és társa Gépgyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság számára az „Intelligens Optikai Lemezalkatrész Felismerő és Lézeres Jelölő Berendezés Kutatása és Fejlesztése” című K+F projekt megvalósításában.

Megbízó neve: Meleghegyi és Társa Kft.
Megvalósítás ideje: 2016-2017.

Komplex informatikai infrastruktúra kialkítása az MVM Paks II Zrt. számára (új atomerőmű)

A NETIS Zrt. szállította, és végezte el a rendszerintegrációs tevékenységet az MVM Paks II. Zrt. Működéstámogató Informatikai Rendszereit (MIR) kiszolgáló IT infrastruktúrájához. A megvalósítás során magas rendelkezésreállású megoldások lettek kialakítáva (szerver, virtualizáció, tűzfal, LAN, mentés), valamint a NETIS szállította a megvalósításhoz szükséges Microsoft licenceket.

Megbízó neve: MVM Paks II. Zrt.
Megvalósítás ideje: 2017.

Microsoft Exchange migráció és meglévő adatmentő rendszer bővítése a SEFAG Zrt. számára

A NETIS Zrt. végezte el a SEFAG Zrt. számára a meglévő Microsoft Exchange 2007 alapú levelező rendszer migrációjának tervezését, a migációs folyamat rendszermérnöki menedzselését, a szükséges scriptek megírását, a migráció dokumentálását. Valamint a NETIS szállította a szükséges Microsoft licenszeket.

Megbízó neve: SEFAG Zrt.
Megvalósítás ideje: 2017.

Komplex informatikai infrastruktúra szállítása, implementációja a SEFAG Zrt. számára

A NETIS Zrt. végezte az Informatikai infrastruktúra korszerűsítését, a rendszer- és implementációs tervének elkészítését, rendszerelemek szállítását, implementációját a SEFAG Zrt. számára.
A megvalósítás tartalmazta: szerverek, operációs rendszerek, virtualizáció, migráció, adatmentési megoldás kialakítása, vírusvédelem, menedzselt hálózati megoldás, integrált tűzfal és WiFi rendszer.

Megbízó neve: SEFAG Zrt.
Megvalósítás ideje: 2014. és 2015.

Utastájékoztatási rendszer rész elemeinek megvalósítása a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség számára

A NETIS Zrt. végezte az i-Cell Kft. alvállalkozójaként a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség számára telepített utastájékoztatási rendszer szoftveres részére, illetve a telepített hardver infrastruktúrára vonatkozó rendszertechnikai és telepítési terveit. Továbbá a rendszer működéséhez szükséges központi informatikai modulok szállítását, telepítését. A NETIS biztosította a szoftvereket, a kijelzőkön megjelenő maszkok elkészítését.

Megbízó neve: i-Cell Kft.
Megvalósítás ideje: 2015.

Informatikai tanácsadás a Magyar Közút számára

INTUT- Integrált úthálózat-üzemeltetés megvalósítás projekt szakmai támogatása a Magyar Közútnál a Stratis Kft.-vel közös konzorciumban. A NETIS végezte:

  • Vállalati folyamat architektúra koncepciójának kidolgozását
  • Új, ügyviteli mélységű célfolyamatok kidolgozását és ARIS rendszerben történő rögzítését
  • Fejlesztés beállítás támogatását; szabályzatok elkészítésének előkészítését.

Megbízó neve: Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal
Megvalósítás ideje: 2015.

Szoftverfejlesztés a Kincsem Park számára

Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. meglévő adatállományához kapcsolódó WEB alapú információs rendszer fejlesztését végezte a NETIS. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk.

Megbízó neve: Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.
Megvalósítás ideje: 2015.

Ferihegyi Repülőtér 101-201/TE 2A-2B projekt

A projektben a NETIS Zrt. a Telvill Kft. alvállalkozójaként biztosította a Ferihegyi Repülőtér 101 – 201 / TE 2A – 2B forgalmi épület együttes és az új központi épület (Sky Court/Plaza, TE 2A, 2B, B TIER) komplex gyengeáramú informatikai rendszere új hálózatára, új IP TV rendszerre, valamint a teljes kivitelezéshez szükséges nyomvonalra vonatkozó tervezési és dokumentációs feladatok ellátását.

Megbízó neve: Tellvill Kft.
Végfelhasználó: Budapest Airport Zrt.
Megvalósítás éve: 2009-2012.

„A közös munka során megbizonyosodhattunk, hogy a NETIS Zrt. munkatársai nagy kvalitású szakemberek. A megújult repülőtéri terminálok kábelezési rendszerének tervezésében és az új IP TV rendszerének bevezetésben mindig hatékonyan, lelkiismeretesen és a határidőt betartva végezték el a feladatukat.”

Ágoston László (Telvill Kft., ügyvezető)

DATOLYA – Web alapú rendszer fejlesztés.

A projekt során a NETIS Zrt. biztosította a teljes szoftverfejlesztései folyamatot. A projektben termékadatok felvitelére, kezelésére, lekérdezésére és tárolására alkalmas web alapú rendszert készítettük a Megrendelő számára. A rendszer teljes a specifikációját, a fejlesztést, a fejlesztői teszteket, a hibajavításokat és a teljes (felhasználó- és üzemeltetői kézikönyv) dokumentációt, valamint a betanítást a NETIS Zrt. munkatársai végezték. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk.

Megbízó neve: DatolyaMAG Kft.
Megvalósítás éve: 2014.