A NETIS Informatikai Zrt. tájékoztatja Önt, hogy weboldalunk megtekintésével Ön elfogadja az alább meghatározott feltételeket. Amennyiben ezen feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg honlapunk oldalait.

Szerzői jog

A NETIS Informatikai Zrt. honlapján megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. A NETIS Informatikai Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

Információk

A honlap oldalain megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A NETIS Informatikai Zrt. a megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal. Részletes felvilágosításért kérjük, keressen fel minket annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

A felelősség kizárása

A NETIS Informatikai Zrt. kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a honlap használatával kapcsolatosak, a honlap oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a honlap oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.

A NETIS Informatikai Zrt. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja, vagy elérhetőségét megszüntesse. A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

Más által rendelkezésre bocsátott anyagok

A NETIS Informatikai Zrt.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a NETIS Informatikai Zrt. honlapjához kapcsolódnak.