A Netis egészségügyi projektjeiben dolgoztunk kórházakkal, szakrendelőkkel és speciális privát egészségügyi szolgáltatókkal, az infrastruktúra megújításától a speciális egyedi alkalmazásfejlesztésig.

Informatikai infrastruktúra elemek szállítása és telepítése, Székesfehérvári Önkormányzati Informatikai Központ Közhasznú Társaság

Informatikai infrastruktúra elemek (szerverek és központi adattároló, hálózati switchek, Cisco ASA5510 Security Plus tűzfal, virtualizációs szerver operációs rendszere) szállítása és telepítése a Székesfehérvári Önkormányzati Informatikai Központ Közhasznú Társaság részére a GOP-2011.2.1/A-2012-0228, Mikro/kis-és közepes vállalatok technológiai fejlesztése elnevezésű uniós társfinanszírozású projekt keretében.

Komplex informatikai infrastruktúra szállítása, installációja Pannonhalmán

Pannonhalma Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ számára, az Allegro Kft. fővállalkozásában a NETIS Zrt. szállította és implementálta az alábbi informatikai eszközöket, megoldásokat:

 • HIS (betegadminisztrációs) és gazdasági rendszer,
 • szerverek, munkaállomások, nyomtatók, projektor,
 • adatmentő és archiváló rendszerek,
 • vírusvédelmi rendszer,
 • szünetmentes tápegység.

Megbízó: Allegro Kft.
Végfelhasználó: Pannonhalma Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ Nonprofit Kft.
Megvalósítás éve: 2010.

Komplex informatikai infrastruktúra szállítása, installációja Szécsényben

Szécsény Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ számára, a MEDITCOM Kft. fővállalkozásában a NETIS Zrt. szállította és implementálta rendszerbe az alábbi informatikai eszközöket, megoldásokat:

 • PACS (orvosi képdiagnosztikai rendszer) rendszer,
 • szerverek, munkaállomások, nyomtatók, projektor,
 • adatmentő és archiváló rendszerek,
 • vírusvédelmi rendszer,
 • szünetmentes tápegység.

Megbízó: Meditcom Kft.
Végfelhasználó: Szécsény és Térsége Nonprofit Közhasznú Kft.
Megvalósítás éve: 2010.

„VETFUSION” WEB- alapú állatorvos – informatika döntéstámogató rendszer fejlesztése

A NETIS Zrt. szállította a saját fejlesztésű Web-alapú rendszert, melyet felhasználva egyedi fejlesztés során a Vatner Kft. kollégáival közösen valósította meg a „VETFUSION” WEB – alapú állatorvos – informatika döntéstámogató rendszert. A projekt során a NETIS Zrt. biztosította az informatikai fejlesztés vezetését, az adatbázis kialakítást valamint a web-es megjelenítés programozását. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk.

Megbízó: Vatner Kft.
Megvalósítás éve: 2011-12.

„Fontos volt a Vetfusion fejlesztése során, hogy olyan informatikai fejlesztőkkel dolgozzunk együtt, akik az állatorvosi szakmával sikeresen együtt tudjon működni. A sikeres fejlesztés elérésében nagy segítséget kaptunk a NETIS Zrt. magasan kvalifikált szakembereitől. Hatékony és a felhasználók számára is könnyen használható .NET alapú web-es megoldást fejlesztettek.”

Vati István (Vatner Kft., ügyvezető)

Központi informatikai infrastruktúra kialakítása a Freseniusnál

A Fresenius Medical Care Magyarország Kft. számára a NETIS Zrt. szállította és implementálta rendszerbe az alábbi informatikai eszközöket, szoftvereket és megoldásokat:

 • Cisco központi hálózati kapcsolók
 • HP központi adatmentő egység / storage,
 • HP központi LTO mentőrendszer,
 • Symantec adatmentő szoftver,
 • Microsoft OFFICE alkalmazások,
 • Eaton Powerware szünetmentes tápegység,
 • WatchGuard redundáns központi tűzfal,
 • Microsoft SQL Enterprise adatbázis licenszek.

Megbízó: Fresenius Medical Care Magyarország Kft.
Megvalósítás éve: 2012.

„Az új, központi telephelyünkön, valamint az általunk üzemeltetett dialízis centrumainkban kialakításra kerülő központi informatikai infrastruktúra kialakításában köszönjük a NETIS Zrt. felelősségteljes munkáját. Kiemelném a példaértékű hozzáállást, a maximális felkészültséget, valamint a szoros határidőknek való megfelelést.”

Berkes Attila (Fresenius Medical Care Hungary, vezérigazgató)

PREZI alapú bemutató készítése az FMC Magyarország Kft. számára.

A projektben a NETIS Zrt. web designere készítette el a FMC Magyarország Kft. két PREZI alapú bemutatójának grafikai elemeit, valamint a teljes vezetői prezentációkat.

Megbízó neve: FMC Magyarország Kft.
Megvalósítás éve: 2014.

Adattárház fejlesztés a Fresenius (FMC Magyarország) részére

A „Komplex technológiai innováció megvalósítása az FMC Magyarország Kft. a személyre szabott, minőségi dialízis kezelés érdekében” című, GOP-1.3.1-11/A-2012-0049. sz. pályázati azonosító jellel ellátott projektben a fejlesztés során a NETIS Zrt. biztosította az informatikai munkacsoport projektvezetését, a technikai/technológia és integrációs specifikációk elkészítését, az MS SQL alapú adattárház és dialízis modul fejlesztését.

Az FMC Magyarország nagy mennyiségű adatot és számos különféle jelentést használ napi működése, üzemeltetése során, amelyek az egyes telephelyeken keletkeznek, majd ezeket összesíteni szükséges. A projekt során egy integrált adattárház fejlesztése történt, illetve a heterogén, eltérő szoftver platformok jobb adatkommunikációja valósult meg. Ezek a fejlesztések jelentősen csökkentették a manuális adatbevitel, illetve a manuális adatkezelés igényét, amely az adatminőséget és a riportok minőségét javították, miközben csökkent a feladat humánerőforrás-igénye. Mivel a Netis rendelkezett az egészségügyi szektor speciális szaktudásával, további adatok, mint a vízfogyasztás és vízminőség vagy vízellátási adatok is integrált módon kerültek a rendszerbe, ezen adatok feldolgozása is a Netis által tervezett és telepített adattárházba került.

Megbízó neve: Fresenius Medical Care Magyarország Kft.
Megvalósítás éve: 2013.

Új Compliance funkciókkal ellátott engedélyező alkalmazás fejlesztése az FMC Magyarország Kft. számára.

A projekt során a NETIS Zrt. biztosította a teljes szoftverfejlesztései folyamatot. A projektben a Compliance folyamat felmérést, a specifikációt, a fejlesztői teszteket, a hibajavításokat és a teljes (felhasználó- és üzemeltetői kézikönyv) dokumentációt, valamint a betanítást a NETIS Zrt. munkatársai végezték. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk.

Megbízó neve: FMC Magyarország Kft.
Megvalósítás éve: 2014.