Az általunk kifejlesztett PreDEM (Prevention Dementia Measuring System) – Prevenciós szűrő vizsgálati rendszer lesz a megoldás a demencia korai fázisú vizsgálatában, még mielőtt az egyén időskorba érve a demencia könnyen

A rendszer összetettsége és innovációja révén megoldást kínál az érintett (korábbi családtag esetéből származó negatív tapasztalat) és az érintetté válható emberek számára.

Ha Ön egészséges akkor is érdemes az a pár perces diagnosztikai teszteket Önállóan, Online elvégeznie, ha akut demenciális betegsége van, akkor a napi rutin feladatok részévé is tehető.

Az orvosszakmai szakértők segítségével megvalósítottuk a Parkinson-kórra, Alzheimer-kórra és demenciára vonatkozó szűrő, vizsgálati és terápiás célú kognitív játékokat, teszteket, melyek otthonunkban történő elvégzése során rögzítésre kerülnek a kognitív viselkedésünk digitális lenyomata.

A PreDEM Platform egy hosszú távú prevenciós mérőrendszer:

  • Korai szűrés, azonosítás és adatokkal támogatott kockázatelemzés. Az ellátórendszer felkészítése a növekvő betegszámra.
  • Nem invazív, a beteget érdekeltté tevő eljárások: pl.: játékok és kognitív képességeket felmérő diagnosztikai eljárása megelőzés és terápiás célokra..
  • Betegedukáció, a krónikus állapotok életmódbeli, kockázat-minimalizáló lépései, az elérhető szociális támogatások ismerete. Különösen fontos az edukáció a magas kockázatú csoportokban (korai tünetek, családi anamnézis alapján)
  • Támogató eszközrendszer azoknak, akik a már kialakuló krónikus állapot ellenére saját otthonukban kívánnak élni, önállóan kívánnának gondoskodni önmagukról, de ez segítség nélkül nehézséget okozhat.
  • Informatikai ismeretek

A vCoD miközben kielégíti oktatással foglalkozó nagyobb cégek igényeit is, elérhető azoknak a felhasználóknak is akik csak alkalmanként tartanak belső képzéseket.

Töltse le prospektusunkat