A Work4mance egy irodai munkafolyamatok irányítására és követésére szolgáló alkalmazás.

Egy elengedhetetlen keretrendszer ott, ahol a munkafolyamatban résztvevő személyek és szervezetek közötti munkavégzésben hatékony együttműködésre van szükség. A Work4mance alkalmazáscsomag üzleti folyamatok informatikai megvalósítása vagy automatizálása részben vagy egészben. A menedzselt workflow olyan folyamatok automatizmusának kialakítását fogja össze, ahol az információk halmaza, valamint az üzleti feladatok cserélődnek a szereplők és szerepkörök között, egy hatékony cég struktúrában.

A felhasználó által előre megtervezett sémák szerint átláthatóan irányítja a legösszetettebb munkafolyamatokat is, valamint szigorúan követi a munkafolyamatban áramló dokumentumokat, azok változásait, a jogosultságokat és az elosztást. A dokumentumokhoz szabályozott hozzáférést biztosít.

A rendszer egyszerűen és magától értetődően működik, lecsökkenti a dokumentumkezeléssel eltöltött időt és átveszi az adminisztráció szerepét. A beosztott és vezető is egyaránt érdekelt. A rendszer használata mérhető javulást, nyereséget eredményez a vállalatnál.

Töltse le prospektusunkat