A cégek, szerveztek működtetésének egyik elhanyagolt területe a vállalati belső folyamatok innovatív támogatása, a szervezeti- és menedzsment folyamatok áttekintése és mérhetővé tétele. Ebben nyújt újfajta támogatást az OCCUPATOS teljesítményértékelő rendszer. Az OCCUPATOS teljesítményértékelő és mérő rendszer, mely a cégeknek tükörképet ad a valós problémakörökről, a szervezeti hatékonyságról. A rendszerbe beépített új vizsgálati módszerek segítségével hatékonyan dolgozza fel az erőforrás adatokat, értékeket.

Modulok:

  • Munkaköri leírás készítése
  • Szervezeti struktúra
  • Teljesítményértékelés
  • Értesítések

Egy előfizető az OCCUPATOS rendszer felhős alkalmazásában dolgozik, A rendszerfunkciók és üzenetek angol nyelven is elérhetők, de lehetőség van ennek bővítésére.

Kezeli a dolgozók és a szervezeti egységek történetiségét. A kompetenciák, KPI adatok munkakörhöz rendelésével, a munkakört betöltő dolgozókhoz is hozzárendelődnek.

A teljesítményértékelő rendszert elsősorban kis-és közepes vállalkozásoknak szánjuk, amelyek pontosabb képet szeretnének kapni belső folyamataikról és dolgozóik helyzetéről. Az adatok segítségével végrehajtott változtatások rövid időn belül jelentős fejlődést eredményezhetnek a cégnél.

Töltse le prospektusunkat