A Magyar Máltai Szeretetszolgálat áldozatos munkáját évek óta követjük és tiszteljük. Közelebbről megismerkedve velük, egyértelművé vált számunkra, hogy nagyon sok közös van munkánkban, hitvallásunkban, céljainkban. Mindannyian valljuk, hogy a testi és a lelki egészség összefügg, és érdemes egységes egészként tekinteni az emberre – aki akkor van jól, ha testileg és lelkileg is egyensúlyban van. Testi egészségünk és lelki ellenállóképességünk egysége védhet minket a betegségektől, szövődményektől, ami a mostani járványhelyzetben kiemelten fontos mindenki számára.

Közös munkánkat és közös erőfeszítéseinket jelzi a https://www.lelektesteletmod.hu oldal létrehozása. A lelki és testi jólétet támogatja az egészséges életmód támogatását kitűző ALSAD (Automated LifeStyle ADvice) – Automatikus Diéta- és Életmódtanácsadó Alkalmazás – amelynek befolyt, kedvezményes éves díjából jelentős összeggel támogatjuk a Máltai Szeretetszolgálat munkáját.

A mai napon az ALSAD Medical Kft. és a Máltai Szeretetszolgálat képviselői hivatalos együttműködési szerződést kötöttek, kifejezve test és lélek egyidejű támogatásának fontosságát.