NETIS Zrt. az IFKA Kft. „FEL-VÁLLAL” című pályázatához (azonosítója: GINOP-5.3.1-14-2014-00010) tartozó „Szakértői közreműködés az auditrendszer és az egyes átvilágítások adatainak virtuális megjelenítésére alkalmas informatikai rendszer kialakítása érdekében a FEL-VÁLLAL projekt keretében” szerződésben foglaltaknak megfelelően az alábbi feladatokat végezte el:

  • A www.ginop531.hu honlap és éles alkalmazás indítása. Rendszerterv kidolgozása, a rendszer leprogramozása, tesztelése, élesítése és oktatása.
  • A www.rugalmasmunka.hu honlaphoz kapcsolódóan: az interjúkérdések, interjúk és ezek dokumentálási folyamatának vizsgálata, véleményezése, vélemények egyeztetése, folyamat véglegesítése, rendszerterv kidolgozása (adatkapcsolatok, felhasználói felület)
  • A www.rugalmasmunka.hu honlaphoz kapcsolódóan: A vállalat rugalmasabb és hatékonyabb munkaszervezését célzó szolgáltatási illetve saját erőforrásból gazdálkodó elektronikus csomagjának összeállítására vonatkozó szakértői feladatok elvégzése (folyamatelemzői feladatok)
  • A rendszer adatbeviteli és rögzítési moduljának leprogramozása, a rendszer tesztelése, oktatása, élesítése az auditorok számára.

Megbízó neve: IFKA Kft.
Megvalósítás ideje: 2015. és 2016.