A NETIS Informatikai Zrt. 53.582.868 forint vissza nem térítendő támogatást nyert innovációs eredményeinek hasznosítására a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” pályázaton. A nettó 83.855.510 forint összköltségvetésű projekt keretében a NETIS Informatikai Zrt. egy humán erőforrás teljesítményértékelő rendszer prototípusát valósította meg.
A támogatás összege: 53.582.868 forint, amely a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból származik.

A NETIS Informatikai Zrt. 2009. októberében alakult vállalkozás, azzal a céllal jött létre, hogy Magyarországon tudatosan meghonosítsa az igazán ügyfélközpontú informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat. A cég magasan kvalifikált minőségi fejlesztői szakemberekből áll, akik megfelelő szakmai tudást és garanciát biztosítanak a kutatás-fejlesztési projekt feladatainak ellátására.

A támogatott kutatás-fejlesztési projekt célja egy olyan humán erőforrás teljesítményértékelő rendszer prototípusának elkészítése volt, mely szakít az elmúlt évtizedekben kialakult értékelési rendszerek által vizsgált értékrendekkel.

A projekt keretében fejlesztett rendszer célja, hogy a teljesítményértékelés – főként az összevont vállalati érdekeknek alárendelt és költségoldali tényezők által vezérelt – innovatív módon ad lehetőséget valamennyi érdekelt számára (beleértve a munkavállalókat, szervezeti vezetőket, tulajdonosokat) az átlátható, egységes, egyértelmű szabályokra épülő értékelésre.

A projekt eredményét jelentő teljesítményértékelő rendszer olyan új, szervezeti-eljárási innovációt jelent a kis- és közepes vállalkozások szintjén, amely növeli a vállalkozások teljesítményét a termelés/szolgáltatás teljes folyamatában és a szervezeti megoldások szintjén, valamint hozzájárul a szervezet makrogazdasági teljesítményének és hatékonyságának növeléséhez egyaránt.

A nettó 83.855.510 forint összköltségvetésű projekt keretében a NETIS Informatikai Zrt. egy humán erőforrás teljesítményértékelő rendszer prototípusát valósította meg.

A NETIS Zrt. a projektet 53.582.868 forint támogatási összeg felhasználásával valósította meg.

Megvalósítás ideje: 2014.01.02. – 2015.10.30.