A Netis a szponzora a DHealth decemberi eseményének: The Business of Digital Health

A Netis vezető szponzorként és előadóként is részt vesz a DHealth következő eseményén, amely december 14-én Londonban kerül megtartásra, és a digitális egészségügy “rejtettebb oldalairól” tartott beszélgetéseken keresztül közelíti meg a témát, a megalapítástól-finanszírozástól kezdve a fejlesztésig és a piacra lépésig. A hires londoni “Walkie Talkie” épületben Önt is várjuk decemberben, ahol a Netis arról…

Együttműködés a brit DHealth-tal

A Netis együttműködési megállapodást kötött az Egyesült Királyságban tevékenykedő DHealth céggel az Egyesült Királyság és Európa digitalis egészségügyi piaci lehetőségeit feltérképezendő. A Netis a Dhealth Annual Strategy Forum In Health Technology elnevezésű rendezvényén is részt vett szeptember 28-án, Londonban. A DHealth piaci tevékenysége és tapasztalata a digitális egészségügyi területen erős támogatást adhat a Netisnek, hogy…

K+F fejlesztés a Meleghegyi és Társa Kft. számára

A NETIS Zrt. Biztosítja a külső kutatás-fejlesztési szolgáltatást a Meleghegyi és társa Gépgyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság számára az „Intelligens Optikai Lemezalkatrész Felismerő és Lézeres Jelölő Berendezés Kutatása és Fejlesztése” című K+F projekt megvalósításában. Megbízó neve: Meleghegyi és Társa Kft. Megvalósítás ideje: 2016-2017.

Komplex informatikai infrastruktúra kialkítása az MVM Paks II Zrt. számára (új atomerőmű)

A NETIS Zrt. szállította, és végezte el a rendszerintegrációs tevékenységet az MVM Paks II. Zrt. Működéstámogató Informatikai Rendszereit (MIR) kiszolgáló IT infrastruktúrájához. A megvalósítás során magas rendelkezésreállású megoldások lettek kialakítáva (szerver, virtualizáció, tűzfal, LAN, mentés), valamint a NETIS szállította a megvalósításhoz szükséges Microsoft licenceket. Megbízó neve: MVM Paks II. Zrt. Megvalósítás ideje: 2017.

Microsoft Exchange migráció a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) számára

A NETIS Zrt. végezte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) számára a meglévő Microsoft Exchange 2007 alapú levelező rendszer migrációjának tervezését, a migrációs folyamat rendszermérnöki menedzselését, a szükséges scriptek megírását. Megbízó neve: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Megvalósítás ideje: 2016. és 2017.

Microsoft Exchange migráció és meglévő adatmentő rendszer bővítése a SEFAG Zrt. számára

A NETIS Zrt. végezte el a SEFAG Zrt. számára a meglévő Microsoft Exchange 2007 alapú levelező rendszer migrációjának tervezését, a migációs folyamat rendszermérnöki menedzselését, a szükséges scriptek megírását, a migráció dokumentálását. Valamint a NETIS szállította a szükséges Microsoft licenszeket. Megbízó neve: SEFAG Zrt. Megvalósítás ideje: 2017.

Mérföldkő az ICT4Life project és a Netis számára: sikeres félidős felülvizsgálat

A Netis részt vett az ICT4life projekt soron következő konzorciumi találkozóján Madridban. A félidős beszámoló és felülvizsgálat ezt az általános konzorciumi gyűlést követte. A kijelölt szakértők, akik a felülvizsgálatot végezték, pozitívan értékelték a projektet. A következő időszak a Pilot tevékenységekről, a felhasználó tesztekről, illetve a végső platform-változat integrációjáról (amelyben a Netis vezető szerepet tölt be)…

INTRANET prototípus a Magyar Turisztikai Ügynökség számára

A NETIS Zrt. végezte el a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt-nél új intranet rendszer igényfelmérését, készítette el a követelményspecifikációt, valamint valósította meg az Intranet rendszer prototípusát. A fejlesztés során a MS Sharepoint technológiát és MS SQL adatbázist használtunk. Megbízó neve: Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. Megvalósítás ideje: 2016.

Informatikai szakértő biztosítása a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. számára

„A KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00025 – Közigazgatási szakrendszerek egységes eléréséhez és interoperabilitásához központi alkalmazás szintű szolgáltatások biztosítása” projekthez kapcsolódóan „A projekt részletes megvalósíthatósági tanulmányának felülvizsgálatához kapcsolódó szakértői részvétel”, melyben a NETIS Zrt. készítette el a végleges Részletes Meglvalósíthatósági Tanulmányt (RMVT-t). Megbízó neve: NISZ Zrt. Megvalósítás ideje: 2016.

Informatikai kutatás-fejlesztési kapacitás biztosítása az ICT4Life projektben

A NETIS Zrt. biztosítja az informatikai kutatás-fejlesztési kapacitást az ICT4Life projektben. A NETIS szakemberei e-health szaktudással és egyedi szoftverfejlesztéssel járulnak hozzá a projekt megvalósításához. Fő feladatunk a projektben a rendszerintegráció és a szoftverfejlesztés, valamint a pécsi pilot (Klinika Pszichiátriai beteggondozó) helyszínnel való szakmai munka, harmadrészt a teljes projekt minőségbiztosítása is. A fejlesztett szoftver(ek) a beteg…

Komplex informatikai infrastruktúra szállítása, implementációja a SEFAG Zrt. számára

A NETIS Zrt. végezte az Informatikai infrastruktúra korszerűsítését, a rendszer- és implementációs tervének elkészítését, rendszerelemek szállítását, implementációját a SEFAG Zrt. számára. A megvalósítás tartalmazta: szerverek, operációs rendszerek, virtualizáció, migráció, adatmentési megoldás kialakítása, vírusvédelem, menedzselt hálózati megoldás, integrált tűzfal és WiFi rendszer. Megbízó neve: SEFAG Zrt. Megvalósítás ideje: 2014. és 2015.

Utastájékoztatási rendszer rész elemeinek megvalósítása a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség számára

A NETIS Zrt. végezte az i-Cell Kft. alvállalkozójaként a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség számára telepített utastájékoztatási rendszer szoftveres részére, illetve a telepített hardver infrastruktúrára vonatkozó rendszertechnikai és telepítési terveit. Továbbá a rendszer működéséhez szükséges központi informatikai modulok szállítását, telepítését. A NETIS biztosította a szoftvereket, a kijelzőkön megjelenő maszkok elkészítését. Megbízó neve: i-Cell Kft. Megvalósítás…

Üzemeltetés támogatás a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) számára

NETIS Zrt. biztosítja az emelt szintű szakmai tudást üzemeltetés támogatási szolgáltatás keretében a NÉBIH meglévő hálózati – és szerver infrastruktúrára, a meglévő Microsoft szerver alapú rendszereire, valamint az Információbiztonság szakterületére vonatkozóan. Megbízó neve: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Megvalósítás ideje: 2016. és 2017.

Auditrendszer a FEL-VÁLLAL projekt keretében

NETIS Zrt. az IFKA Kft. „FEL-VÁLLAL” című pályázatához (azonosítója: GINOP-5.3.1-14-2014-00010) tartozó „Szakértői közreműködés az auditrendszer és az egyes átvilágítások adatainak virtuális megjelenítésére alkalmas informatikai rendszer kialakítása érdekében a FEL-VÁLLAL projekt keretében” szerződésben foglaltaknak megfelelően az alábbi feladatokat végezte el: A www.ginop531.hu honlap és éles alkalmazás indítása. Rendszerterv kidolgozása, a rendszer leprogramozása, tesztelése, élesítése és oktatása….

Informatikai tanácsadás a Magyar Közút számára

INTUT- Integrált úthálózat-üzemeltetés megvalósítás projekt szakmai támogatása a Magyar Közútnál a Stratis Kft.-vel közös konzorciumban. A NETIS végezte: Vállalati folyamat architektúra koncepciójának kidolgozását Új, ügyviteli mélységű célfolyamatok kidolgozását és ARIS rendszerben történő rögzítését Fejlesztés beállítás támogatását; szabályzatok elkészítésének előkészítését. Megbízó neve: Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Megvalósítás ideje: 2015.

Minőségbiztosítás a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal számára

A NETIS Zrt. „Az EKOP-1.2.26 és EKOP-2.1.23 projektek minőségbiztosítási feladatainak ellátása” tárgyában megkötött megbízási szerződésnek (IV. pont) megfelelően az alábbi tevékenységeket végezte a megnevezett projektekben: Projektek minőségbiztosítási terve Rendszeres minőségbiztosítási jelentés a projektek előrehaladásáról Minőségbiztosítási zárójelentés Megbízó neve: Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal Megvalósítás ideje: 2015.

Szoftverfejlesztés a Kincsem Park számára

Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. meglévő adatállományához kapcsolódó WEB alapú információs rendszer fejlesztését végezte a NETIS. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk. Megbízó neve: Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. Megvalósítás ideje: 2015.

Special Performance Management rendszer kutatása és fejlesztése

A NETIS Informatikai Zrt. 53.582.868 forint vissza nem térítendő támogatást nyert innovációs eredményeinek hasznosítására a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” pályázaton. A nettó 83.855.510 forint összköltségvetésű projekt keretében a NETIS Informatikai Zrt. egy humán erőforrás teljesítményértékelő rendszer prototípusát valósította meg. A támogatás összege: 53.582.868 forint, amely a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból származik. A NETIS Informatikai…

ICT4Life, Szolgáltatások a jobb időskorért.

Projekt neve, azonosítója: ICT4Life, ICT services for Life Improvement For the Elderly (szerződésszám: 690090) Időtartama: 36 hónap Keretprogram: Horizon 2020,  PHC-25-2015 Advanced ICT systems and services for Integrated Care, RIA, H2020-PHC-2015-single-stage (Societal Challenges) Résztvevők: Artica Telemedicina (Spanyolország), Madridi Műszaki Egyetem (Polytechnic University of Madrid, Spanyolország), Madridi Parkinson Szövetség (Spanyolország), Netis Informatikai Zrt. (Magyarország), E-seniors (Franciaország),…

Rendszerintegráció

Az informatikai rendszerintegráció meglévő és újonnan alkalmazni kívánt rendszerkomponensek összekapcsolása révén valósul meg. Az integrációs megoldás az érintett rendszerek eredeti funkcionális és technikai jellemzőit egyesíti minden részletre kiterjedően. Cégünk által biztosított rendszerintegrációs szolgáltatásai az alábbiak: Meglévő rendszerek felmérése, auditációja Tanácsadás, konzultációs tevékenység Rendszertervezés Projektvezetés Informatikai rendszerek kivitelezése, telepítése, tesztelése Teljeskörű konfiguráció, finomhangolás Üzemeltetői és felhasználó…

Projektvezetés

Tapasztalt, előrelátó projektvezetés hiányában még a leghatékonyabb módszerek, a legkorszerűbb technológiák, a legfelkészültebb humánerőforrás sem garantálja a maximális eredményt, a projekt várt sikerét. Cégünk által biztosított projektvezetés garantálja a felelősségvállalást, az operatív szintű menedzselést, a projekt teljes életciklusában. Projekvezetőink nagy tapasztalattal rendelkeznek többek között az álábbi területeken is: EU-s projektek állam- és közigazgatás önkormányzat egészségügy…

Szoftverfejlesztés

A professzionális informatikai alkalmazások szakmai előnyt, nem ritkán üzleti hasznot biztosíthatnak. Szabályozottabbá képesek tenni a cégek üzleti folyamatait. Mérhetővé válhatnak a vállalti tevékenységek. Gyorsabban és sokrétűbben késztíhetnek kimutatásokat, statisztikákat. Ennek megvalósításában lehetünk az Ön partnerei. Fejlesztéseink során új technológiákat és hatékonyan működtethető, kipróbált fejlesztőeszközöket alkalmazunk. A szakszerű felmérés biztosítja, hogy a készülő alkalmazás megfelelően illeszkedjen…

Szerverszoba tervezése és ügyféltámogatás, Magyar Fejlesztési Bank

A NETIS készítette el a szükséges speciális terveket a Magyar Fejlesztési Bank számára a számítógép terem komplett rekonstrukciójához. A tervezési munka fő feltételeit a projekt komplexitása (építészet, épületgépészet,épületvillamosság, banki biztonsági és strukturált kábelezési követelmények) valamint a speciális TIER3 kategória követelményei határozták meg.

Informatikai infrastruktúra elemek szállítása és telepítése, Székesfehérvári Önkormányzati Informatikai Központ Közhasznú Társaság

Informatikai infrastruktúra elemek (szerverek és központi adattároló, hálózati switchek, Cisco ASA5510 Security Plus tűzfal, virtualizációs szerver operációs rendszere) szállítása és telepítése a Székesfehérvári Önkormányzati Informatikai Központ Közhasznú Társaság részére a GOP-2011.2.1/A-2012-0228, Mikro/kis-és közepes vállalatok technológiai fejlesztése elnevezésű uniós társfinanszírozású projekt keretében.

Komplex informatikai infrastruktúra szállítása, installációja Pannonhalmán

Pannonhalma Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ számára, az Allegro Kft. fővállalkozásában a NETIS Zrt. szállította és implementálta az alábbi informatikai eszközöket, megoldásokat: HIS (betegadminisztrációs) és gazdasági rendszer, szerverek, munkaállomások, nyomtatók, projektor, adatmentő és archiváló rendszerek, vírusvédelmi rendszer, szünetmentes tápegység. Megbízó: Allegro Kft. Végfelhasználó: Pannonhalma Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ Nonprofit Kft. Megvalósítás éve: 2010.

Komplex informatikai infrastruktúra szállítása, installációja Szécsényben

Szécsény Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központ számára, a MEDITCOM Kft. fővállalkozásában a NETIS Zrt. szállította és implementálta rendszerbe az alábbi informatikai eszközöket, megoldásokat: PACS (orvosi képdiagnosztikai rendszer) rendszer, szerverek, munkaállomások, nyomtatók, projektor, adatmentő és archiváló rendszerek, vírusvédelmi rendszer, szünetmentes tápegység. Megbízó: Meditcom Kft. Végfelhasználó: Szécsény és Térsége Nonprofit Közhasznú Kft. Megvalósítás éve: 2010.

„VETFUSION” WEB- alapú állatorvos – informatika döntéstámogató rendszer fejlesztése

A NETIS Zrt. szállította a saját fejlesztésű Web-alapú rendszert, melyet felhasználva egyedi fejlesztés során a Vatner Kft. kollégáival közösen valósította meg a „VETFUSION” WEB – alapú állatorvos – informatika döntéstámogató rendszert. A projekt során a NETIS Zrt. biztosította az informatikai fejlesztés vezetését, az adatbázis kialakítást valamint a web-es megjelenítés programozását. A fejlesztés során a ASP.NET,…

HuMEDA WEB- alapú orvos- informatika döntéstámogató rendszer projektvezetése, szoftverfejlesztése

A NETIS Zrt. feladata kiterjedt az orvos-szakmai/szolgáltatási tartalmak és folyamatok kutatására, megtervezésére, a technológiai specifikáció elkészítésére, a HuMEDA prototípus rendszer fejlesztésében való közreműködésre. Megbízó: Vatner Kft. Megvalósítás éve: 2010-2011. “Köszönettel tartozunk a NETIS Zrt. munkatársainak, mert az informatikai kutatások és fejlesztési tevékenységekkel kapcsolatos projektvezetést olyan magas szinten végezték cégünk számára a HuMEDA K+F projekt keretein…

Központi informatikai infrastruktúra kialakítása a Freseniusnál

A Fresenius Medical Care Magyarország Kft. számára a NETIS Zrt. szállította és implementálta rendszerbe az alábbi informatikai eszközöket, szoftvereket és megoldásokat: Cisco központi hálózati kapcsolók HP központi adatmentő egység / storage, HP központi LTO mentőrendszer, Symantec adatmentő szoftver, Microsoft OFFICE alkalmazások, Eaton Powerware szünetmentes tápegység, WatchGuard redundáns központi tűzfal, Microsoft SQL Enterprise adatbázis licenszek. Megbízó:…

Intelligens egészségügyi oktató szimulátor és Informatikai eszközök szállítása, beüzemelése

A NETIS Zrt. szállította és helyezte üzembe a Terra Danubia Szolgáltató Zrt. számára a „Egészségügyi és oktatási alapú intelligens adatszoba fejlesztése a hatékonyabb képzési és gyógyítási folyamatok modellezésében” című GOP-1.1.1-09/1-2009-0059. sz. K+F projekt megvalósításához szükséges intelligens egészségügyi oktató szimulátort (METI iSTAN), valamint a fejlesztési laborkörnyezet informatikai eszközeit (szerverek, tűzfal, fejlesztői munkaállomások, nyomtató). Megbízó: Terra Danubia…

Intelligens adatszoba projektvezetése, egyedi fejlesztése

A Terra Danubia Szolgáltató Zrt. „Egészségügyi és oktatási alapú intelligens adatszoba fejlesztése a hatékonyabb képzési és gyógyítási folyamatok modellezésében” című GOP-1.1.1-09/1-2009-0059. sz. K+F prototípus fejlesztése során a NETIS Zrt. biztosítja a teljes informatikai munkacsoport projektvezetését, a technikai/technológia és integrációs specifikációk elkészítését, az adatbázis kialakítását valamint a web alapú modulok programozását. Megbízó: Terra Danubia Szolgáltató Zrt….

Ferihegyi Repülőtér 101-201/TE 2A-2B projekt

A projektben a NETIS Zrt. a Telvill Kft. alvállalkozójaként biztosította a Ferihegyi Repülőtér 101 – 201 / TE 2A – 2B forgalmi épület együttes és az új központi épület (Sky Court/Plaza, TE 2A, 2B, B TIER) komplex gyengeáramú informatikai rendszere új hálózatára, új IP TV rendszerre, valamint a teljes kivitelezéshez szükséges nyomvonalra vonatkozó tervezési és…

Adattárház fejlesztés a Fresenius (FMC Magyarország) részére

A „Komplex technológiai innováció megvalósítása az FMC Magyarország Kft. a személyre szabott, minőségi dialízis kezelés érdekében” című, GOP-1.3.1-11/A-2012-0049. sz. pályázati azonosító jellel ellátott projektben a fejlesztés során a NETIS Zrt. biztosította az informatikai munkacsoport projektvezetését, a technikai/technológia és integrációs specifikációk elkészítését, az MS SQL alapú adattárház és dialízis modul fejlesztését. Az FMC Magyarország nagy mennyiségű…

DATOLYA – Web alapú rendszer fejlesztés.

A projekt során a NETIS Zrt. biztosította a teljes szoftverfejlesztései folyamatot. A projektben termékadatok felvitelére, kezelésére, lekérdezésére és tárolására alkalmas web alapú rendszert készítettük a Megrendelő számára. A rendszer teljes a specifikációját, a fejlesztést, a fejlesztői teszteket, a hibajavításokat és a teljes (felhasználó- és üzemeltetői kézikönyv) dokumentációt, valamint a betanítást a NETIS Zrt. munkatársai végezték….

Új Compliance funkciókkal ellátott engedélyező alkalmazás fejlesztése az FMC Magyarország Kft. számára.

A projekt során a NETIS Zrt. biztosította a teljes szoftverfejlesztései folyamatot. A projektben a Compliance folyamat felmérést, a specifikációt, a fejlesztői teszteket, a hibajavításokat és a teljes (felhasználó- és üzemeltetői kézikönyv) dokumentációt, valamint a betanítást a NETIS Zrt. munkatársai végezték. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk. Megbízó neve: FMC…

Szoftverfejlesztései feladatok ellátása a SZIMEDOK Kft. számára.

A projekt során a NETIS Zrt. biztosította a teljes szoftverfejlesztései folyamatot. A projektben a felmérést, a specifikációt, a fejlesztői teszteket, a hibajavításokat és a teljes (felhasználó- és üzemeltetői kézikönyv) dokumentációt a NETIS Zrt. munkatársai végezték. A fejlesztés során a ASP.NET, MVC Framework, és MS SQL adatbázist használtunk. Megbízó neve: SZIMEDOK Kft. Megvalósítás éve: 2014.

Architect-i, rendszerintegrátori, minőségbiztosítási szolgáltatások biztosítása NISZ Zrt. számára.

A projektben a NETIS Zrt. Megbízottjaként az alábbi szakértői (architect-i, rendszerintegrátori, minőségbiztosítási támogatási) szolgáltatásokat biztosította a NISZ Zrt. számára: kiszolgált intézményekben ellátandó személyek, és az általuk használt infrastruktúra rendszerintegrációjának tervezésében, megvalósításában, irányításában és koordinációjában való részvételt, a migrációval kapcsolatos műszaki, integrációs tanácsadást (pl. best practices), az integrációs folyamatban várható hibák/problémák elkerülését, kiküszöbölését, probléma esetén javaslatok…

HP MATRIX implementálása a NISZ Zrt. számára.

A projektben a NETIS Zrt. feladata a NISZ Zrt. Önkormányzati ASP rendszer alatt tervezett infrastruktúrának a KOF (Kormányzati Felhő) alá történő bevonása volt, valamint illeszkedése meghatározott egységes és automatizált üzemeltetési környezethez. A projekt eredményeképpen az infrastruktúra komponenseket a HP Matrix révén egységesen lehet kezelni. Az ASP infrastruktúra hardver és szoftver elemeit a Megbízó biztosította. Megbízó:…

Hyper-V cluster építése a NISZ Zrt.-nél.

A projektben a NETIS Zrt. a Pearwilliams Kft. alvállalkozójaként elvégezte a NISZ Zrt. számára a szükséges Hyper-V telepítéseket az alábbiak szerint: 2 site-ra, site-onként 1 db 3 node-os és 1 db 5 node-os klaszter. Megbízó neve: Pearwilliams Hungary Kft. Végfelhasználó: Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.) Megvalósítás éve: 2014.

Szolgáltatás mérések Microsoft SCOM 2012 alapon a NISZ Zrt.-nél.

A projektben a NETIS Zrt. a Pearwilliams Kft. alvállalkozójaként NISZ Zrt. EI (Egységes Informatikai Rendszer) egyes szolgáltatásainak szolgáltatás rendelkezésre-állás szemléletű méréseinek megvalósítását végezte. A szolgáltatás méréseket az EI-ben implementált SCOM 2012 infrastruktúra által biztosított lehetőségek használatával valósítottuk meg. A feladat során azonosítottuk az alkalmazások és szolgáltatások felhasználói szemléletű monitoring lehetőségeit, elkészítettük a szintetikus tranzakcióhoz szükséges…

ASP.NET, C# fejlesztő

Senior ASP.NET, C# fejlesztői pozícióba keresünk hosszútávra főállású munkatársakat, azonnali kezdéssel, most induló hazai és külföldi projektekhez. Feladatok: Ügyfelek szoftveres alkalmazásainak tervezése, fejlesztése, tesztelése. Technikai kapcsolattartás az ügyfelekkel fejlesztési kérdésekben. Az igényeknek megfelelő rendszertechnikai tervezés és kialakítás a mindenkori optimális működés érdekében. Adatbázis tervezés, fejlesztés. Fejlesztői dokumentáció készítése. Meglévő rendszerek módosítása. Elvárások: Szakirányú felsőfokú (főiskola…

vCoD

A vCod egy webes alapú e-learning alkalmazás, melynek segítségével menedzselhetjük egy cég belső oktatási eseményeit. Multimédiás és kommunikációs technológiák használatával videó alapú előadást tarthatunk, az előadások élőben követhetők. A vCoD rendelkezik videótárral, tudástárral, virtuális oktató teremmel és előadás közben elérhető chat szobával. Az alkalmazás hatékony eszköz lehet a felnőttoktatásban, mint pl.: Munkahelyi balesetvédelmi oktatások Tűzvédelmi…

Work4mance

A Work4mance egy irodai munkafolyamatok irányítására és követésére szolgáló alkalmazás. Egy elengedhetetlen keretrendszer ott, ahol a munkafolyamatban résztvevő személyek és szervezetek közötti munkavégzésben hatékony együttműködésre van szükség. A Work4mance alkalmazáscsomag üzleti folyamatok informatikai megvalósítása vagy automatizálása részben vagy egészben. A menedzselt workflow olyan folyamatok automatizmusának kialakítását fogja össze, ahol az információk halmaza, valamint az üzleti…

Vetfusion

A  VETFUSION,  egy  WEB  technológiára  épülő  alkalmazás,  mely  hatékonyan  segíti  az  állatorvos szakemberek diagnosztikai és gyógyító tevékenységét, valamint az állatorvostan-hallgatók és praktizáló állatorvosok képalkotó eljárások alkalmazásával kapcsolatos szaktudásának megszerzését, elmélyítését. A rendszer fő moduljai a következők: Anatómiai atlasz Betegségek digitális képtára Oktatás Konzultáció Tudástár A VETFUSION egy diagnosztikai tudásmenedzsment rendszer, mely nem csak képanyagot, hanem szakértői…

Occupatos

A cégek, szerveztek működtetésének egyik elhanyagolt területe a vállalati belső folyamatok innovatív támogatása, a szervezeti- és menedzsment folyamatok áttekintése és mérhetővé tétele. Ebben nyújt újfajta támogatást az OCCUPATOS teljesítményértékelő rendszer. Az OCCUPATOS teljesítményértékelő és mérő rendszer, mely a cégeknek tükörképet ad a valós problémakörökről, a szervezeti hatékonyságról. A rendszerbe beépített új vizsgálati módszerek segítségével hatékonyan…

SZIMEDOK

Szimulációs Medikai Oktatói Keretrendszer A Szimulációs Medikai Oktatói Keretrendszer (SZIMEDOK), olyan gyakorlati oktatási rendszer, amely magas élethűségű szimulációs eszközre építve és multimédiás technikát alkalmazva, segíti a tananyag gyakorlati elsajátítását, elmélyítését. Az SZIMEDOK lehetőségei segítségével és a benne található hatékony technológiákkal biztosítja, az egészségügyben, honvédségben, résztvevőknek (orvosok, ápolók), hogy interaktív részvétellel készüljenek fel a gyógyítási folyamatok…